Forside > Afdelinger > Bo- og Genoptræningen > Fysiske rammer

Fysiske rammer

Vi flyttede i maj 2007 ind i nybygget etagebyggeri. Moderne, lyse og indbydende lokaler bygget til målgruppen og eksisterende træningsbehov.
 
Der er fem genoptræningspladser på 5.etage, der hver har sin egen lejlighed med opholdsrum og tekøkken, soveværelse og bad. Derudover består afdelingen af en fælles opholdsstue med stor altan og udsigt over Gødstrup sø, træningskøkken, ligeledes med udsigt, Fuglsangsø, og træningsbryggers med vaskefaciliteter.
 
På 6.etage findes et træningslokale og et sanserum. Derforuden en lejlighed der i perioder benyttes ved behov for overbelægning i afdelingen eller kan anvendes som aflastningslejlighed eller udslusningslejlighed.
 
Der er yderligere adgang til stort træningslokale i stueetagen med diverse træningsudstyr, blandt andet vægtaflastet løbebånd og elektronisk hest. Der er  mulighed for deltagelse i aktiviteter udaf huset; eksempelvis ridning, bassintræning og hvad der i øvrigt arrangeres udenfor Bytoftens lokaler.
 
Tjørring Boligselskab er ejer af byggeriet. Beboerne lejer sig ind i lejlighederne og betaler husleje til Boligselskabet Bomidtvest, der administrerer lejemålene for Tjørring Boligselskab.
 
Alle lejemål i Bytoften 73 og 75, Tjørring kræver forudgående visitation (læs om visitation).
 
Boligerne i Bytoften 73 og 75, Tjørring hører under Afdeling 11, der har egen afdelingsbestyrelse.
 

 

 

 

 

 

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Bytoften Bo- og Aktivitetscenter Bytoften 73, 7400 Herning Tlf 9628 4700 Fax 9628 4710